Nowość St Michel w całej krągłości! Smak wyjątkowej miękkości i dobrego smaku czekolady. Pączusie zapakowane są w 6 saszetek dla zachowania świeżości, aby mieć możliwość zabrać je tam gdzie chcesz i żeby nie tyłimaczuć sobie że musisz zjeść je wszystkie na raz! Jak zawsze są bez oleju palmowego i konserwantów!
Zrób sobie małą przerwę, delektując się tymi pysznymi pączusiami. Ciasteczka są pakowane pojedynczo w fajne torebki, które można zabrać w dowolne miejsce. Dzięki brownie dłużej zachowuje świeżość bez obaw, że te pyszne maleństwa się zeschną. Pączki St Michel są robione z jaj od kur z wolnego wybiegu
Składniki:
Mąka pszenna (25%), olej rzepakowy nieutwardzony, białka jaj od kur z wolnego wybiegu (20%), cukier, stabilizator: glicerol, wiórki gorzkiej czekolady (5%) (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, chude kakao w proszku, naturalny aromat waniliowy, emulgator: lecytyna sojowa), chipsy z mlecznej czekolady (5%) (cukier, mleko w proszku, masło kakaowe, miazga kakaowa, naturalny aromat waniliowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa), syrop z cukru inwertowanego, skrobia, proszki do pieczenia: difosforany i węglany sodu (pszenica), aromat, sól.
Zawiera soję.
Waga produktu: 180g
WARTOŚCI ODŻYWCZE DOONUTS:
|
- Rodzaj Ciastek
- brownie
- Gramatura
- 180 gram
Saint Michel
Tradycja robienia doskonałości w Saint Michel opiera się przede wszystkim na zdrowym rozsądku. Marka kieruję się instynktem w tworzeniu dobrych, zdrowych smacznych produktów. Tworząc wszystko, według prostych składników i zasad: używają wyłącznie jaj bezklatkowych, nie używają oleju palmowego i używamy tylko francuskiej pszenicy. Saint Michel jest tradycyjną marką, która uwielbia wszystko, co pyszne i zawsze chętnie sięga, odkrywa i poszerza swój repertuar kulinarny, aby tworzyć lub na nowo wymyślać nowe ciastka. Tradycyjne Madeleines i Ciastka Kruche nadal zapewniają chwilę przyjemności każdego dnia, dzięki czemu podwieczorek staje się świętością.
Rodzinna piekarnia St Michel została założona w 1905 roku i mieliśmy czas, aby poznać nasze przepisy od podszewki i od początku do końca. Dziś nasi cukiernicy nadal podtrzymują naszą tradycyjną wiedzę i przekazują ją z dnia na dzień młodszym pokoleniom. Korzystamy z tej wiedzy, aby samodzielnie mieszać, ugniatać, ubijać i piec we wszystkich naszych zakładach produkcyjnych we Francji, ponieważ wierzymy, że ciastko może być naprawdę pyszne tylko wtedy, gdy jest dobrze zrobione.