Nowość St Michel w całej krągłości! Smak wyjątkowej miękkości i dobrego smaku czekolady. Pączusie zapakowane są w 6 saszetek dla zachowania świeżości, aby mieć możliwość zabrać je tam gdzie chcesz i żeby nie tyłimaczuć sobie że musisz zjeść je wszystkie na raz! Jak zawsze są bez oleju palmowego i konserwantów!
Zrób sobie małą przerwę, delektując się tymi pysznymi pączusiami. Ciasteczka są pakowane pojedynczo w fajne torebki, które można zabrać w dowolne miejsce. Dzięki brownie dłużej zachowuje świeżość bez obaw, że te pyszne maleństwa się zeschną. Pączki St Michel są robione z jaj od kur z wolnego wybiegu
Składniki:
Cukier, olej rzepakowy nieuwodorniony, białko jaj od kur z wolnego wybiegu 18%, mąka pszenna 16%, czekolada mleczna 14% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, lecytyna soja, naturalny aromat waniliowy), stabilizator: glicerol, odtłuszczone mleko w proszku, syrop z cukru inwertowanego, aromat naturalny (mleko), sól, proszek do pieczenia: węglany amonu, emulgator: lecytyny (soja).
Waga produktu: 180g
WARTOŚCI ODŻYWCZE DOONUTS:
|
- Rodzaj Ciastek
- brownie
- Gramatura
- 180 gram
Saint Michel
Tradycja robienia doskonałości w Saint Michel opiera się przede wszystkim na zdrowym rozsądku. Marka kieruję się instynktem w tworzeniu dobrych, zdrowych smacznych produktów. Tworząc wszystko, według prostych składników i zasad: używają wyłącznie jaj bezklatkowych, nie używają oleju palmowego i używamy tylko francuskiej pszenicy. Saint Michel jest tradycyjną marką, która uwielbia wszystko, co pyszne i zawsze chętnie sięga, odkrywa i poszerza swój repertuar kulinarny, aby tworzyć lub na nowo wymyślać nowe ciastka. Tradycyjne Madeleines i Ciastka Kruche nadal zapewniają chwilę przyjemności każdego dnia, dzięki czemu podwieczorek staje się świętością.
Rodzinna piekarnia St Michel została założona w 1905 roku i mieliśmy czas, aby poznać nasze przepisy od podszewki i od początku do końca. Dziś nasi cukiernicy nadal podtrzymują naszą tradycyjną wiedzę i przekazują ją z dnia na dzień młodszym pokoleniom. Korzystamy z tej wiedzy, aby samodzielnie mieszać, ugniatać, ubijać i piec we wszystkich naszych zakładach produkcyjnych we Francji, ponieważ wierzymy, że ciastko może być naprawdę pyszne tylko wtedy, gdy jest dobrze zrobione.