Daj się skupić i spróbuj! Co jest specjalnego w brownie St Michel? Obfity smak w białej czekolady, rozpływająca się w środku i nieodparta chrupkość na zewnątrz. St Michel Brownie z białej czekolady, nie zawiera oleju palmowego i jest wytwarzana z jaj od kur z wolnego wybiegu.
Zrób sobie małą przerwę, delektując się ultra-topiącym się indywidualnym brownie St Michel z intensywną ciemną czekoladą. Ciasteczka są pakowane pojedynczo w fajne torebki, które można zabrać w dowolne miejsce. Dzięki brownie dłużej zachowuje świeżość bez obaw, że te pyszne maleństwa się zeschną. Ciasteczka St Michel są robione z jaj od kur z wolnego wybiegu
Składniki:
Biała czekolada (22%) (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy), jajka od kur z wolnego wybiegu (21%), rzepak nieuwodorniony, cukier, mąka pszenna (12%), stabilizator: glicerol, syrop glukozowo-fruktozowy, pełne mleko w proszku, skrobia, aromat, sól, emulgator, lecytyny (sojowe).
Możliwe ślady orzechów
Waga produktu: 210g
WARTOŚCI ODŻYWCZE BROWNIE:
|
- Rodzaj Ciastek
- brownie
- Gramatura
- 210 gram
Saint Michel
Tradycja robienia doskonałości w Saint Michel opiera się przede wszystkim na zdrowym rozsądku. Marka kieruję się instynktem w tworzeniu dobrych, zdrowych smacznych produktów. Tworząc wszystko, według prostych składników i zasad: używają wyłącznie jaj bezklatkowych, nie używają oleju palmowego i używamy tylko francuskiej pszenicy. Saint Michel jest tradycyjną marką, która uwielbia wszystko, co pyszne i zawsze chętnie sięga, odkrywa i poszerza swój repertuar kulinarny, aby tworzyć lub na nowo wymyślać nowe ciastka. Tradycyjne Madeleines i Ciastka Kruche nadal zapewniają chwilę przyjemności każdego dnia, dzięki czemu podwieczorek staje się świętością.
Rodzinna piekarnia St Michel została założona w 1905 roku i mieliśmy czas, aby poznać nasze przepisy od podszewki i od początku do końca. Dziś nasi cukiernicy nadal podtrzymują naszą tradycyjną wiedzę i przekazują ją z dnia na dzień młodszym pokoleniom. Korzystamy z tej wiedzy, aby samodzielnie mieszać, ugniatać, ubijać i piec we wszystkich naszych zakładach produkcyjnych we Francji, ponieważ wierzymy, że ciastko może być naprawdę pyszne tylko wtedy, gdy jest dobrze zrobione.